De informatie op deze pagina is vanwege de coronapandemie dit jaar niet van toepassing.

Zie de homepagina voor meer informatie,
of ga terug naar de vorige pagina.

Hoofdtoernooi

Hoofdtoernooi

Zaterdag 4 juni

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het hoofdtoernooi gecombineerd worden met het jeugdtoernooi. De vernieuwde opstelling van het terrein geeft ons de mogelijkheid om uit te breiden qua velden, waardoor we dus met sporters tegelijk kunnen spelen. 
In 2018 werd er voor het eerst in de geschiedenis van het Pinkstertoernooi Sint Anthonis afgeweken van de 6 tegen 6 formule en werd er besloten dat we verder gingen met een 4 tegen 4 toernooi. De eerste edities van dit 4 tegen 4 toernooi lijkt goed te zijn bevallen en daarom kiezen we er ook in 2022 voor om verder te gaan met 4 tegen 4.

Onze toernooidirecteur Nynke is nog druk bezig om met de deelnemers van afgelopen edities te overleggen om er voor te zorgen dat het voor alle deelnemers een waar genot blijft om op het heilige gras van St. Tunnis te mogen spelen. 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven op verschillende niveaus, namelijk: dames/heren Eredivisie / Topdivisie / Eerste Divisie / Tweede Divisie / Derde divisie / Promotieklasse / 1e, 2e en 3e klasse. Vul op het inschrijfformulier in op welk niveau je mee wil doen. Op basis van de inschrijvingen en de niveaus worden de poule indelingen bepaald.

Je dient alle namen (voor  + achternaam) van deelnemende spelers in te vullen bij het inschrijven. Je mag maximaal 6 teamleden inschrijven per team! 

De inschrijfkosten bedragen €40,- euro per team (incl. gratis entree). Klik hier om je in te schrijven! 

Gratis entree Pinksterfeesten

Iedere ingeschreven speler ontvangt (als hij/zij ouder is dan 16 jaar) een bandje waarmee je het hele weekend gratis entree hebt tot de feesttent! Dit bandje is niet overdraagbaar en dient het gehele weekend om dezelfde pols te blijven zitten.

Alle niveaus zijn welkom! 

In 2018 hebben ook vele teams uit de klasses en de recreanten competitie ons toernooi weten te vinden. Dit moedigen wij ten zeerste aan en daarom hebben we besloten om voor alle niveaus volleyballen aan te bieden. Dus van Eredivisie tot aan derde klasse.  Op het moment dat bepaalde poules niet vol genoeg zijn, kan er in overleg met de teams voor gekozen worden om bepaalde niveaus samen te voegen.

 

Uitslagen

Heren Ere-divisie
1e plaats Lycurgus
2e plaats VVZE 2
3e plaats VV Zaandam
Dames Ere-divisie
1e plaats Revanche
2e plaats FAST F.F.F.
3e plaats Vocasa
Dames 1e en 2e Divisie​
1e plaats Somas Activia 1 team 2
2e plaats Sunshine VC Volt
3e plaats Havoc
Heren 3e Divisie en lager​
1e plaats VC Volt
2e plaats VC Achilles 1
3e plaats VC Achilles 2
Dames 3e Divisie en promotieklasse​
1e plaats VC Achilles 2
2e plaats NSVV Heyendaal
3e plaats Somas Activia 4