De informatie op deze pagina is vanwege de coronapandemie dit jaar niet van toepassing.

Zie de homepagina voor meer informatie,
of ga terug naar de vorige pagina.

Jeugdtoernooi

Jeugdtoernooi

Zaterdag 4 juni

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het jeugdtoernooi gecombineerd worden met het hoofdtoernooi. De vernieuwde opstelling van het terrein geeft ons de mogelijkheid om uit te breiden qua velden, waardoor we dus met sporters tegelijk kunnen spelen. In 2018 werd er voor het eerst in de geschiedenis van het Pinkstertoernooi Sint Anthonis afgeweken van de 6 tegen 6 formule en werd er besloten dat we verder gingen met een 4 tegen 4 toernooi. De eerste edities van dit 4 tegen 4 toernooi lijkt goed te zijn bevallen en daarom kiezen we er ook in 2022 voor om verder te gaan met 4 tegen 4.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven op verschillende niveaus, namelijk: jongens/meisjes
A (geboren op of na 01-10-2003)
B (geboren op of na 01-10-2005)  
C (geboren op of na 01-10-2007).

Op basis van de inschrijvingen en de niveaus worden de poule indelingen bepaald. Je dient alle namen & geboortedata van deelnemende spelers in te vullen bij het inschrijven. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, dus je dient minimaal 4 spelers in je team te hebben! Je mag maximaal 6 spelers inschrijven!

De inschrijfkosten bedragen €30,- euro per team, dit is inclusief 1 consumptiebon per speler. Alle opgegeven spelers krijgen één gratis consumptiebon (tot een maximum van 6). Klik hier om je in te schrijven! 

Spelen op tijd

We spelen wedstrijden van 15 minuten per set, waardoor er een strak speelschema gemaakt kan worden en hier niet bij afgeweken kan worden. De wedstrijden, pauze en prijsuitreiking zullen dan ook op vaste tijdstippen zijn zodat jullie niet onnodig hoeven te wachten. Hiermee kunnen we ook garanderen dat ieder team genoeg wedstrijden speelt. Veel wedstrijden is voor ons een absolute must! 

Overnachten

We zijn nog druk bezig om te kijken of we wederom een overnachting aan kunnen bieden. Ben je van plan om met (meerdere) teams te komen naar het jeugdtoernooi & wil je graag overnachten? Neem dan even contact op met Jolijn Luyckx via info@pinkstertoernooi.nl . We zullen dan samen kijken naar hoe we dit kunnen realiseren! 

Hoofdtoernooi & Topdivisie beachvolleybal

Tijdens het jeugdtoernooi wordt ook het hoofdtoernooi en de competitie van het Topdivisie beachvolleybal gespeeld. Je kunt dus onder andere genieten van Eredivise wedstrijden en een dag vol met vollebal! 

We hebben de afgelopen jaren veel veranderingen doorgevoerd. We zijn nog steeds bezig met het perfectioneren van ons toernooi en staan zeker open voor ideeën en opmerkingen. Mocht je deze hebben bel, app of mail dan naar onze Toernooidirecteur Nynke.


Bekijk video: De JoinVolleybalTour

 

Prijzen

Prijzen
1e plaats Beker & Medaille
2e plaats Medaille
3e plaats Medaille