Jeugdtoernooi

Jeugdtoernooi

Zaterdag 30 mei

Ook dit jaar organiseren wij op zaterdag 30 mei 2020 het jaarlijkse jeugdtoernooi. Na de editie van 2010 hebben wij naar aanleiding van jullie feedback en evaluatie, waarvoor dank, een aantal verbeter-en leerpunten doorgevoerd.

Hieronder zie je de grootste veranderingen die we in de editie van 2020 hebben geïntroduceerd.

  • Spelen op tijd. We spelen wedstrijden van 15 minuten per set, waardoor er een strak speelschema gemaakt kan worden en hier niet bij afgeweken kan worden. De wedstrijden, pauze en prijsuitreiking zullen dan ook op vaste tijdstippen zijn zodat jullie niet onnodig hoeven te wachten.
  • Genoeg wedstrijden. Het uitgangspunt is dat ieder team genoeg wedstrijden speelt, minimaal 5 per team. We zijn een sportevenement dus veel wedstrijden is een must!
  • Daarnaast gaan wij kijken of we voor side-events kunnen organiseren om ervoor te zorgen dat een dag Pinkstertoernooi een hele beleving is.
  • Goedkoop overnachten. Overnachten kan op de camping voor 5 euro per persoon, per nacht. Het Pinkstertoernooi zal het overige deel van de overnachting op de camping voor zijn rekening nemen.
  • Op zondag spelen we ook het hoofdtoernooi, dus je kunt genieten van onder andere Eredivisie wedstrijden. Een weekend vol met volleybal! Daarnaast is het voor de A jeugd mogelijk om op zondag aan te sluiten op het hoofdtoernooi. 

Dit zijn op dit moment de grootste veranderingen. Aangezien wij nog steeds bezig zijn met perfectioneren van ons toernooi, staan we zeker open voor ideeën en opmerkingen. Mocht je deze hebben bel, app of mail dan naar onze Toernooidirecteur Nynke.


Bekijk video: De JoinVolleybalTour

Prijzen

Prijzen
1e plaats Beker & Medaille
2e plaats Medaille
3e plaats Medaille