Staal met Glazen

Staal met Glazen

Staal met Glazen

DE NEDERPOPSKAFEEST BAND
Hebben jullie zin in een feestje?! Staal met glazen komt met jullie de zaal op zijn kop zetten! Deze negen vrienden en vriendin barsten van energie en een overdosis enthousiasme. Met een tikkeltje gestoorde leadzanger die als een wervelwind over het podium raast, een pittige snarenclub, vier bewegelijke blazers, drum en bas gaat het publiek telkens weer met de voetjes van de vloer. Op hun geheel eigen wijze brengt Staal met Glazen covers vol Nederlandstalige pop, ska, folk en feestmuziek om lekker bij uit volle borst mee te zingen. Check het tourschema voor optredens bij jou in de buurt!

staalmetglazen.nl

DJ Joost

Door zijn ruim 15 jaar ervaring als allround DJ is Joost een bekend gezicht in zowel Nederlandse als Buitenlandse feestcafe's en discotheken. Door zijn snelle muziek keuze en opzwepende microfoon gebruik, weet hij overal een feest van te maken.

Joost neemt je mee in een wervelende muziekmix, waar de skihut hits, top40 hits, r&b-stampers en oldiekrakers je om de oren vliegen.
Of het nu gaat om een kroeg, schoolfeest, verjaardag, bruiloft of tentfeest.

dj-joost.nl

St. Tunnis Legends

Jack Centen, Marcel Willemen en Martijn Goossens, sinds de carnaval bij Brouwplaats beter bekend als de St. Tunnis Legends, sluiten zaterdag de avond af!

www.instagram.com/sttunnis_legends