Pinkstertoernooi Sint Anthonis 2024

<strong>Pinkstertoernooi</strong> Sint Anthonis 2024

2 dagen topvolleybal!

Iedereen is welkom op het Pinkstertoernooi. Onder het motto, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Hopen wij dat in 2024 weer veel teams de weg naar het heilige St Tunnisse gras weten te vinden.

De inschrijvingen voor 2024 zijn gesloten. Wil je je team aanmelden voor de reservelijst? Dan kan! Kijk even bij het kopje 'inschrijven' voor meer informatie! 

Hoofdtoernooi (Jeugd en senioren)

Op zaterdag 18 mei 2024 zullen zowel de jeugd als de senioren teams de strijd aan gaan op het heilige St Tunnisse gras. Bij de jeugd wordt er gespeeld op de niveaus jongens/meisjes A, B en C-jeugd. Bij de senioren wordt er gespeeld op de niveaus heren/dames 3e klasse tot en met eredivisie. Op basis van de inschrijvingen en de niveaus worden de poules bepaald.

Tobtoernooi

Het tobtoernooi zal net zoals vorige editie plaatsvinden op de zondag! Dit jaar op 19 mei 2024.

Voetvolleybal

In 2024 voor de 2e editie bij het Pinkstertoernooi: Voetvolleybal. In samenwerking met de plaatselijke voetbalvereniging DSV wordt er naast het hoofd en jeugdtoernooi ook een voetvolleybaltoernooi gespeeld.

Topdivisie Beachvolleybal

Op zaterdag & zondag word de competitie van het Topdivisie Beachvolleybal gespeeld. Op zaterdag 18 mei spelen de dames en op zondag 19 mei spelen de heren. Aanmelden hiervoor gaat via de Nevobo.