Hoofd- en jeugdtoernooi

Hoofd- en jeugdtoernooi

Zaterdag 27 mei - KING OF THE COURT! 

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Dit jaar spelen we tijdens het jeugdtoernooi en hoofdtoernooi op zaterdag 27 mei een KING OF THE COURT toernooi. Dit is een spelvariant die binnen het beachvolleybal erg populair is. Tijdens het jeugd en hoofdtoernooi wordt deze spelvariant gespeeld op gras. 

Even in het kort... Wat houdt dit in:

  • Je speelt in teams van 3 spelers (max. 4 spelers per team opgeven);
  • 20 minuten lang kun je punten scoren op het Koningsveld.

Bij King of the court wordt gespeeld met meerdere teams op één veld.  Er is een koningszijde van het hof en een uitdagerskant. Elke rally begint met een serve van het team aan de kant van de uitdagers. Als het team aan de kant van de uitdagers de rally wint, gaan ze naar de koningszijde en verlaat het andere team het veld en moet het op hun beurt wachten om opnieuw aan de kant van de uitdagers te serveren. Als het team aan de koningszijde de rally wint, blijven ze aan de koningszijde en krijgen ze 1 punt. Teams kunnen alleen punten scoren terwijl ze aan de koningszijde staan.

Na 20 minuten spelen wordt aan de hand van de punten die je als team gemaakt hebt aan de koningszijde een puntverdeling gemaakt! 

BE THE KING en blijf zolang mogelijk aan de koningszijde van het veld.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven op verschillende niveaus, namelijk: dames/heren van derde klasse tot en met de eredivisie. De jeugdteams kunnen zich inschrijven op C, B en A niveau.

Vul op het inschrijfformulier in op welk niveau je in de zaal speelt. Op basis van de inschrijvingen en de niveaus worden de poule indelingen bepaald.

Je dient alle namen (voor  + achternaam) van deelnemende spelers in te vullen bij het inschrijven. Tijdens het toernooi wordt 3 tegen 3 gespeeld.  Je mag maximaal 4 teamleden inschrijven per team!

De inschrijfkosten voor het KOTC toernooi (senioren) bedragen € 40,- euro per team (incl. gratis entree voor de Pinksterfeesten op vrij-za-zo). 

De inschrijfkosten voor het KOTC jeugdtoernooi bedraagt € 30,- euro per team (incl. 1 consumptie per teamlid) 

Gratis entree Pinksterfeesten

Iedere ingeschreven speler ontvangt (als hij/zij ouder is dan 16 jaar) een bandje waarmee je het hele weekend gratis entree hebt tot de feesttent! Dit bandje is niet overdraagbaar en dient het gehele weekend om dezelfde pols te blijven zitten.

Blokhut

Ook dit jaar hebben we weer de mogelijkheid om te blijven overnachten! Op zowel vrijdag als zaterdag is de blokhut in Sint Anthonis, ongeveer 10 minuutjes lopen van het Pinkstertoernooi, geopend. Geef bij het inschrijfformulier aan als je extra informatie wil over de mogelijkheden tot overnachting.